Főoldal /

RólunkA nyomdász mesterség családunkban apáról fiúra szállt, így már fiatalon megismerkedhettem a nyomdagépek világával. A szakmában eltöltött 27 év segített ahhoz, hogy 2006-ban családi vállalkozásként útjának indíthattam a Printperfect Kft.-t.

Szitázással és ofszet nyomtatással kezdtünk, majd az évek előrehaladtával, fejlődtünk, bővültünk, így nyitni tudtunk a digitális- és szélesformátumú nyomtatás felé is.

Mára gépeink és grafikusaink száma is megduzzadt, így rövid határidővel magas színvonalú grafikai, dekorációs és nyomdai megoldásokat tudunk nyújtani. A több éves szakmai tapasztalat, a dinamikus, kreatív csapat családias légkörben segíti Önt a legjobb nyomdai megoldásokkal.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségre, a versenyképes árakra, a korrekt megvalósításra, éppen ezért csak minőségi alapanyagokat használunk és munkánkra garanciát vállalunk.

Ha van egy jó ötlete, vagy pont ellenkezően és szüksége van rá, keressen minket bizalommal, hiszen mi tervezünk, szerkesztünk, kivitelezünk, és igény szerint, akár házhoz is szállítunk.