REKLÁM DEKORÁCIÓ


Bízza ránk dekorációs projektjeit, és hagyja, hogy kreatív megoldásainkkal segítsünk Önnek abba, hogy márkája és üzenete hatékonyan és látványosan jelenjen meg!

Promóciós és reklámanyagok emblémázása:
Egy kidolgozott marketing kampány elengedhetetlen kísérője a szóróajándék készítése legyen szó akár póló, táska, bögre, sapka, kötény, irodai ezközök emblémázásáról. A promóciós anyagok, eszközök emblémázása többféle módon történhet: hímzéssel, digitális nyomtatással, szitanyomással. Kifinomult emblémázási megoldás a kiváló eredmény eléréséhez keressen minket!

reklámmolinók, cégtáblák, habbetűk, roll-upok,
homlokzati dekorációk,kirakatmatricák,
megállító tábla, autó dekoráció, ablak fólianyomtatás

Autódekoráció:
autódekorációs szolgáltatásainkkal egyedivé és szemrevalóvá teheti járművét. Legyen szó céges járművekről vagy személyes autóról, professzionális grafikusaink és kiváló minőségű anyagaink révén biztosítjuk, hogy az autódekor tökéletesen tükrözze vállalkozást vagy stílusát.

Üzleti táblák és kirakatdekoráció:
Üzleti táblák és kirakatdekorációinkkal segítünk abban, hogy üzlete vonzza a figyelmet és pozitív benyomást keltsen a vásárlókban. legyen szó színes táblákról, logókról vagy egyedi dizájnokról, szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy az Ön üzlete kiemelkedjen a többi közül.

Molinó és Roll-up:
Molinóink és Roll-up szerkezeteink kiválóan alkalmasak bármilyen promóciós tevékenység támogatására. A minőségi anyagok és a részletgazdag nyomtatás révén garantáljuk, hogy az üzenetek és grafikák élesen és vonzóan jelenjenek meg, akár beltéren, akár kültéren.